Coola lampor i sovrummet!


Jag bara måste blogga om mina lampor i sovrummet igen. Jag tycker själv att dom är så coola att jag nästan går av på mitten. Jag blir glad varje dag när jag kommer in i mitt sovrum och trots att jag gjort om det totalt från massor av rosa färg till lite mer civiliverat så älskar jag det och mina lampor som jag stolt kallar monsterlampor.

Här kommer dom i alla tänkbara vinklar. Det var dock INTE bara att köpa lamporna och sätta upp. Dagens tillverkare gör tyvärr allt för att komma billigt undan och att uppsättningen inte håller måttet utan att förstöra tapeter och vägg, det struntar dom fullkomligt i och det är därför jag bara själv tar in produkter i butiken som genomgått min eller Stefans nålsöga.

Dessa lampor köpte vi dock på Mio Möbler och sedan modifierade vi dom själva. Det inlägget kan ni hitta HÄR

IMG_2452

Anledningen till att lampsladden är så rak och snygg är så klart för att jag har satt tyngder i den och placerat den så den inte kan flytta på sig. Skall man ha synliga sladdar så skall det vara snyggt!

IMG_2437

IMG_2424

Dom snygga sängborden som även med fördel kan användas som sidebord i vardagsrummet hittar du HÄR

IMG_2422

IMG_2419

IMG_2421

Jag älskar dom. Vet att dom finns även i vitt, men som sagt ha en handy-man tillhands och visa honom inlägget HÄR så kan ni göra samma fina uppsättning så man faktiskt kan anväda lampan som det är tänkt. Mitt erbjudande till By Rydéns kvarstår, behöver ni hjälp med produktutveckling ställer jag gärna upp!

Vissa saker tål att visas upp igen!

Ha en supermysig början på er tosdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.