Intensiv fas


Denna veckan har varit helt galen i avseende på intensitet! Många beslut som skall tas och ritningar som skall ändras, jobb som måste färdigställas och i kombination med min inte helt friska kropp.

Jag kunde inte göra något annat än ta bort något ur min vardag och det fick bli att tillfälligt inte skriva några inlägg på bloggen.

Här kommer i alla fall någon form av känsla för vad jag sysslat med. Bilderna på Lounge är i gråskala men det är inte vad det kommer vara i verkligheten utan för att man skall få en känsla för hur det kommer se ut.

Detaljer och konferensbord som jag valt att använda för att göra det lite kul.

Som ni ser har konferensbordet luckor i bordet för elanslutningar i en annan färg!

Köket eller vår kaffestation som jag kallar den är däremot helt i grått och vitt och kommer ha både diskmaskin, kyl, kaffemasin, sifon (kolsyrat vatten) och då måste man tänka på att dra fram vatten till de delar som behöver det, avlopp, och el. Nya ritningar att göra!

Det ser enkelt ut när man ger några bilder men om man har 700 kvm landskap som skall väljas mattor, bestämma hur väggar skall målas. Elanslutningar på rätt ställen utifrån hur jag har designat landskapet, miljöbelysning och allt annat. Designa kök, bestämma utrustning etc. Jag måste göra det på rekorddtid då tiden är knapp och det är där min utmaning ligger.

I dag sov jag länge, faktiskt ända till 09:00 och det är inte likt mig men jag skall försöka ta igen lite denna helgen för de andra helgerna har jag jobbat och även långa kvällar fram till 22:00.

Sedan tillkommer all AV-utrustning (för konferensrum) som måste planeras och dras el för, se till att väggar blir förstärkta på rätt ställen etc.

Fantastiskt roligt jobb, men bara detta är ett heltidsjobb och då skall jag utöver detta sköta allting annat. Tur att man är en person med mycket energi! 🙂 🙂

Det kommer bli så fräckt och fint och jag är väldigt nöjd så här lågt. Hade en genomgång i går med mina uppdragsgivare som verkar nöjda och glada!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.