Mattor med 20% och sovrum helt inrett i Designers Guild 1 kommentar


Just nu har vi en kampanj med 20% på mattor från Designers Guild, Christian Lacroix, Royal Collection och William Yeoward. Ni hittar samtliga i vår webshop www.prettyhome.se 

Samtidigt tänkte jag visa det sovrum jag nu byggt upp med inrednign från senaste collection från Designers Guild. Tanken är också att visa hur det ser ut med matta i sovrum under sängen för att göra just sovrummet mysigare!

Denna matta kommer från Designers Guild höstkollektion och är i måtten 250x350cm. Det passar perfekt till en dubbelsäng med måtten 180×200 cm. Man lägger mattan så den sticker ut på båda långsidor och nedanför sängen. Har man sängbord så är det bara bra att dra ner mattan så man får mer matta nedanför sängen där man faktiskt går. Det fungerar också jättebra med två mindre mattor i måtten 160×260 cm.

IMG_2011

IMG_2008

Tapeter och tyger kommer också från den senaste kollektionen Caprifoglio från Designers Guild och finns även i en himmelsblå färg. Även tapeten hittar ni så klart i vår webshop.

IMG_1994

IMG_1991

Sedan i nästa steg kom tygerna på plats och även den enorma taklampan!

IMG_2173

Draperier….

IMG_2118

Sedan lite pynt, bland annat mina gummistövlar från Hunters!

IMG_2215

Även supersnygga sängbord som in också hittar i vår webshop!

IMG_2074

IMG_2108

Sist men definitivt inte minst utan en rockig och tugg detalj är mina ”monsterlampor” som jag dock fått modifiera något, och inlägg om det hittar ni tidigare i dag som jag lade ut i morse.

IMG_2287

IMG_2284

IMG_2285

Sedan så klart ett hav av kuddar och alla kommer från Designers Guild! Ni hittar alla kuddar, tyger, tapeter, överkast och mattor i vår webshop och glöm inte att vi har 20% på alla mattor under hela november och även 25% på 2-pack kuddar som dras automatiskt om du väljer just 2-pack. Ni hittar vår webshop HÄR

Nu saknas bara blommor och glasskivor till sängborden och lite mer detaljer!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Mattor med 20% och sovrum helt inrett i Designers Guild