Morgonpass avklarat även i dag!


Måste erkänna att i dag var det ändå lite tungt att gå upp klockan 05:00, men jag gjorde det och sprang min runda på 5 kilometer. Kroppen är trött efter många löprundor och ett hårt ben, rumpa och rygg pass i går på gymmet. I dag har jag dock en träningsledig dag från gymmet, men då är det så mycket annat som måste hinnas med!

Känner mig dock väldigt duktig. I dag regnade det när jag skulle ut. Nu har jag sprungit 5 mornar i rad men bara tre av dom har jag gått upp kl 05:00. Jag undrar om jag verkligen klarar två till och gå till gymmet torsdag och fredag. Ja den som lever får se. Nu har jag inget val eftersom jag givit mig själv denna utmaning! hahahah rätt åt mig, är huvudet dumt så får kroppen lida!

träning10

I dag skall jag bara vila kroppen nu efter mitt morgonpass och äta bra så kroppen kan återhämta sig och gå och lägga mig i god tid i kväll. 🙂

Börjar snart bli dags för ytterligare en ”före” och ”efter” bild eller vad säger ni. Det är så fruktansvärt svårt att se själv om man inte tar bilder och mäter och väger sig. Just nu går jag bara upp på vågen, men jag ser att det händer saker med kroppen, men det blir ändå svårt att greppa. Återigen då gäller det att fokusera på det långsiktiga målen.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.