Vackra framsidan med glasgång nästa projekt och mer buxbom


Detta inlägg är i samarbete med www.prettyhome.se

Just nu håller vi på för fullt att planera för kommande projekt. Det som står överst på projektlistan och som jag kommer visa er här på bloggen är glasgången som kommer binda samman de två huskropparna. Jag vill att det skall bli som ett smycke till huset och tänkte visa er hur man kan göra vackra detaljer helt själv.

Just därför är valet av golvplatta i glasgången extra viktigt och det är det som jag håller på att titta på just nu. Jag har tittat på fler alternativ, men en av de viktigaste faktorerna är att det just skall bli en utsmyckning! Ni ser att taket är redan klart på bilden nedan, det gjorde vi i steget när vi byggde showroom. Alla undrade nog ”vad skall det där vara” men nu får den frågan ett svar. Det skall bli en utsmyckning och en vacker glasgång!

Just därför tänkte jag visa er hur det ser ut i dag på vår framsida! Jag har lagt mycket krut på krukor denna sommaren och det har visat sig vara en riktig hit! Tidigare hade jag två ställen, ett sommahus och ett hus, och det är så fantastiskt skönt att kunna lägga allt krut på ett ställe! Då hade jag några vackra krukor på båda ställena, sedan tog jag hit dom som tidigare varit i sommarhuset och jag gillade det så mycket att jag har adderat ännu några till!

Showroom gjorde vi klart första veckan på min semester. Det var den bästa början på en semester man kan ha enligt mig. Att sätta i gång att jobba kreativt med showroom!

Bilden nedan visar bara en liten del av det bakre rummet i showroom där vi har alla kollektionsböcker. Vi har hela sortimentet av Designers Guild. Ni hittar vår webshop HÄR www.prettyhome.se. Vi har allt, möbler, sänglinne, mattor, tapter, kuddar, plädar. Just nu har vi dessutom 25% på mattor och om du handlar kuddar och väljer 2-pack i vår webshop så får du med automatik 20% rabatt avdraget! Det gäller både kuddar och plädar! Vi har även de senaste gångmattorna och de har vi satt ett erbjudande på med 10% för att fira nya kollektionen.

Det är så fantastiskt att ha vårt alldeles egna showroom byggd i egen regi av oss själva. Det säger också en del om våra kunskaper inom inredning! Huset har vi ritat och byggt själva och nu kommer det några nya projekt i höst som ni skall få vara med på och det första är glasgången! Så spännande!

I dag har jag även lite andra sysslor, för mitt i alla projekt var framsidan tvungen att göras fin. Allt är inte färdigt än här heller, men igår kom ytterligare ett antal buxbom. Jag har nämligen några som behöver bytas ut, så det blir mitt jobb för dagen! 🙂

Hoppas ni får en fin söndag!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.