Mot höst och nya mål!


Vilken sommar vi haft!! Jag måste säga att jag har haft en underbar semester. Har hunnit med allt jag ville och känner mig fylld av energi!

Nu har jag satt nya träningsmål och för mig betyder träning att jag mår bra! Träningen för mig betyder hälsa och välmående men precis som många andra finns det tillfällen när jag inte riktigt känner för att träna. Många kanske tror att alla som tränar alltid tycker att det är superkul och så är det inte, men om man väger fördelarna mot nackdelarna så är det enkelt att i bland ”tvinga sig till” motivationen.

Den här hösten skall jag gå ner några kilo och lägga på mig ett antal kilo muskler. Det är mitt mål! 🙂

Mitt lilla mantra jag har är att jämföra träning med arbete. Vi har ett arbete som vi går till och de allra flesta av oss gör det för vi måste tjäna pengar, men det är sällan man struntar i att gå till jobbet för ”att man inte känner för det”. Precis så tänker jag om träning. När vi tränar tjänar vi inte pengar utan det är i ”valutan välmående och hälsa” vi får som belöning. De gånger min motivation inte riktigt räcker till så försöker jag tänka på det. När jag väl bestämt mig för att träna så låter jag sällan någon komma i vägen!

Skall jag träna efter jobbet så åker jag direkt till gymmet, skall jag ut och springa eller powerwalka så går jag dirket upp och byter om när jag kommer hem utan att tänka, bara göra!

 

Nu skall jag göra en mat-plan för den första veckan så att inte slumpen avgör vad jag äter! Jag vet av erfarenhet att det är ett väldigt bra sätt att starta veckan på!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.