Besatt av vackert melamin till vår husbil!


Jag har beställt ytterligare servisdelar i melamin. Jag känner mig besatt av vackert melamin till vår husbil. Vill fylla husbilen med vackra saker. Hittade detta som heter Green Rose och vill gärna ha lite olika att duka med. Här hemma har jag mitt porslin från Designers Guild och vet hur roligt det är att kombinera olika serviser med varandra. Så det är min tanke. För att duka fint är vardagslyx för mig.

Green Rose ytterligare en design

Så här ser Green Rose ut och jag får det förmodligen i morgon. Den rosa färgen på insidan är exakt samma rosa som i ränderna på det melamin med körsbär jag har köpt! Även den benvita färgen är likadan så det kommer bli en så fin match.

Besatt av vackert melamin till vår husbil

Jag har valt att köpa 2 kaffemuggar av de mönster jag väljer. Det ger mig möjlighet att köpa allt jag gillar! Nu kommer även dom i Green Rose som kaffemuggar. Förhoppningsvis under morgondagen.

2 kaffekoppar av varje design

Är även lite extra kär i den melaminservisen som heter Butterfly och ser ut så här. Den har neonrosa på insidan. Så vacker!

Butterfly
Butterfly är ytterligare en modell som jag införskaffat

Även sänglinne måste matcha

Man kan säga att jag går ”all in”. Har även redan köpt sänglinne i grått från Designers Guild och som matchar inredningen i vår husbil. Sänglinnet ser ut så här.

Sänglinne till vår husbil

Det är som en lekstuga för vuxna. Eller för mig i alla fall! Jag är fullt medveten om detta! Svårt att bärga mig. Detta är verkligen en dröm som bli sann! Nu skall även lakan, handdukar och andra fina saker inhandlas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.