Vilken helt underbar kväll med grilling!


I går var det som om solen tittade fram på beställning. Vi hade pratat om att grilla när Stefan kom hem från jobb. Som om någon hört vår önskan så tittade solen fram på förmiddagen, och det blev bara finare och finare ju längre dagen led. Som en riktig sommardag och kväll så både vi och alla våra plantor i trädgården kände att äntligen kommer den riktiga sommaren.

Vilken helt underbar kväll med grillning
Vilken helt underbar kväll med grillning

Jag köpte fläsfilé, halloumi, potatis och bearnaisesås med chili. Så gott och även hundarna fick så klart smaka. Dom är verkligen våra små gossetroll och älskar när vi äter ute i orangeri och skyndar sig dit ut för att ta plats.

Att gå runt i trädgården och bara njuta av allt fint är verkligen helt magiskt efter allt jobb vi lagt ner. I dag stannade några förbipasserande och talde om hur roligt det var att passera just vårt hus för ”det händer hela tiden nya saker” och dom tyckte vi hade gjort så fint. Det har faktiskt blivit ganska vanligt på sista tiden att helt främmande människor stannar och talar om att dom tycker att det är så fint. Även människor som tar upp sin telefon och fotograferar. Det är bara att suga åt sig antar jag!

Detta magiska ställe, vårt orangeri

I dag är det en helt vanlig onsdag och jag skall jobba som vanligt och i kväll hoppas jag att vi kan grilla igen och få känna sommaren ännu en kväll. Just nu ser det dock inte så ljust ut men jag lever på hoppet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.