Brännässlor skall bort och Jättedaggkåpa klippas ner!


I dag skall det ske. Brännässlor skall bort och Jättedaggkåpa klippas ner på ett ställe i trädgården. Jag skulle så klart ha rensat bort brännässlorna redan i våras när dom var små. Men det fanns så mycket annat viktigt att göra då. Så detta har fått vänta. Nu är brännässlorna gigantiska och jag kommer få ta på mig rymdkostym med gummistövlar i 30 graders värme för att få bort dom! Men vad gör man inte! Detta är det ställe på framsidan som jag tänkt att jag ”gör det sen”. Nu skall det ske.

Brännässlor skall bort och göras fint
Brännässlor skall bort och göras fint och Jättedaggkåpa skall klippas ner

I dag på förmiddagen har jag tänkt att ägna mig åt detta när det fortfarande är skugga i det området. Jag började att närma mig området i går eftermiddag men insåg att det var för varmt! I dag efter min motionsrunda så skall det ske. Så om ni inte hittar ett inlägg om hur det ser ut före och efter. Så fråga mig gärna vad som hände så jag inte tror jag slipper undan! Detta med brännässlorna är något jag skjuit upp ett tag måste jag erkänna.

Överblommad Jättedaggkåpa skall klippas ner

Jag skall också försöka hinna med att klippa bort den överblommande Jättedaggkåpan längs hela muren som ni ser på bilden ovan! Så jag har lite att göra i dag! Hinner jag så skall jag även klippa gräset framför allt på baksidan där det vuxit högt! Det är inte direkt svårt att hitta på arbetsuppgifter till sig själv. Det finns alltid något att göra. Det härliga är när man är klar. Då känner man sig så bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.