Helt slut i kroppen efter hårt jobb!


Nu i kväll är jag helt slut i kroppen efter hårt jobb! Tidigt i morse gav jag mig i väg på min träningsrunda på 8 km. När jag kom hem så gjorde jag det som jag bestämt mig för. Nämigen att rensa bort brännässlor i trädgården.

Lite före- och efterbilder

Här ser ni hur det såg ut när jag började. Det innebar att jag var tvungen att ta på mig ordentligt för att inte bränna mig. Dock gick det ändå igenom mina träningsbyxor, men just där och då så brydde jag mig inte! Lyckades även med konststycket att bränna mig i ansiktet!

Brännässlebuskage
Helt slut i kroppen efter hårt jobb!

Så här såg det ut när jag var klar. Jag planerade att göra detta jobbet på förmiddagen eftersom det är skugga där just då och med seglarjacka och gummistövlar var jag inte sugen på att göra det i solsken!

Här skall fyllas med jord och planteras Trädgårdsnävan Rozanne även här

Nu skall jord fyllas på och jag skall plantera några Trädgårdsnävor här då det inte skall vara högt eftersom man skall komma åt byggnaden!

Jag skall även göra om lite här och fixa så ni får se vad jag tänkt när jag kommit så långt. Det är nämligen så att jag måste gräva lite mer för att se om min planering fungerar.

Mer trädgårdsarbete blev det

Sedan klippte jag gräset på framsidan och när jag var klar så tänkte jag att jag skulle börja med att ta bort Jättedaggkåpans överblommade blomstängslar. När jag gjort en bit så ville jag bli helt klar så jag körde på i gassande solsken. Det resulterade i att jag har nu så ont i rumpan så jag knappt kan varken gå eller stå. Till och med sitta gör ont! Säkert bra för musklerna men lite för mycket kanske. Dock finns det inget ont som inte har något gott med sig. Så här ser det ut nu.

Framsidan

Hårt arbete ger utdelning. Nu i eftermiddag var jag och köpte jord så jag kan fortsätta mitt projekt i morgon. Om jag kan röra på mig förstås. I skrivande stund har jag gått 20.000 steg i dag. Träning på morgonen och sedan trädgårdsarbete. Skall erkännas att jag har legat i vårt SPA en timma också! Det gjorde gott för kroppen.

Känner mig mycket nöjd med dagens arbete och det är huvudsaken! Nu skall jag försöka sitta på ett sätt för att vila mina rump-muskler! Önskar er en underbar lördagskväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.