Ett steg ytterligare framåt i min walk in closet


I går kom vi ett steg ytterligare framåt i min walk in closet. Medan jag själv grävde brännässlor så fortsatte Stefan att spackla en andra omgång i min walk in closet. Vi använder Flügger Sandplast. Burken ser ut så här. Det är spackel för torra rum med god fyllningsförmåga och som sedan slutbehandlas med vägg- eller takfärg eller tapetsering. Ni hittar alla produkter på Flüggers hemsida HÄR

Flügger Sandplast
Flügger Sandplast är alltså spackel till både väggar och tak!

Vi valde ”lätt medium”. Täcker bra och är väldigt lätt att jobba med. Vilket gör jobbet mycket roligare så klart. Flügger är från början en proffsfärgbutik, men sedan 1975 säljer dom även till konsumenter. Klart man vill använda färg som professionella målare använder!

Bilder på nuvarande status

Så här ser det ut just nu! Alla skruvhål i gipsplattorna spacklas. Även alla skarvar och hörn med försträkning. Det är där skorstenen går upp på taket!

Ett steg ytterligare framåt i min walk in closet

Stefan målar mellanrummen mellan gipsplattorna i taket först för att det skall täcka bättre innan första strykningen. Det är viktigt att det blir perfekt överallt. Vi väljer att måla både väggar och tak med samma färg. Anledningen är att vi skall tapetsera alla väggar och den matta färgen blir perfekt som underlag och man slipper att ha två olika färger att jobba med. Ett tips till er som skall tapetsera!

Taket har gipsplattor

I morgon blir det ytterligare en strykning av taket! Så himla roligt att se allting växa fram. Perfekt när man kan jobba med olika projekt och komma dubbelt så långt med allting! Vi använder bara Flüggers produkter när vi gör i ordning ytskikten i vårt hus. Vi är så himla nöjda med detta och utöver det så har dom grymt proffsig personal i butiken!

Att välja rätt produkter ur Flüggers sortiment

På Flüggers hemsida så kan ni läsa om alla olika produkter dom har en väldigt informativ hemsida. Om ni går på första rubriken Färg, spackel och tapet så kan ni därefter gå in på det område som ni avser att göra. Perfekt information om produkter för varje tillfälle. Ni hittar Flüggers hemsida HÄR. Sedan kan man alltid fråga personalen i butiken för dom är grymt kunniga och serviceinriktade!

Önskar er alla en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.