Fredagsfeeling med firande av denna veckan!


ÄLSKAR denna semestern! Även semestern erbjuder fredagsfeeling med firande av denna veckan. Vi verkligen njuter av allt jobb vi lagt ner under det senaste året! Fattar inte hur mycket vi hunnit med egentligen! Vi har hunnit bygga en utbyggnad i två plan och inrett nedre plan och är snart färdiga med övre. Bara ytskikt kvar. Så härligt. Min walk in closet är greppbart just nu! Så underbart och jag älskar känslan av att hela tiden längta till något nytt vi hittar på hela tiden! Snart, väldigt snart skall tapetseringen ske och bara det kommer bli en dröm! Vi har just nu spacklat så nästa steg är målning!

Här kommer en lite bildkavalkad av vår fredag! Jag har redan börjat duka och göra fint. På något sätt är det så rogivande att göra vackert överallt! Att duka innebär att göra sockrade glas. Det är sen gammalt!

Fredagsfeeling med firande av denna veckan
Fredagsfeeling med firande av denna veckan!

Jag njuter av att dukat! För mig är inte det någon stress utan för mig är det ren och skär lycka! Att duka bordet och sätta dessa undersköna Dahlior jag odlat på bordet är så tillfredsställande. Jag blir hänförd av deras skönhet! Tänk vad naturen kan ge! Är det inte otroligt vad naturen kan skapa.

Dahlior så vackra att man tror dom är från sagorna!

Även på semestern så firar vi så klart veckans händelser på fredagar, och denna vecka är inget undantag.

Att njuta av allt hårt arbete vi lagt ner

Jag funderar övera att vi först tänkt köpa en husbilen till denna sommaren. Men sedan kom vi på att vi måste ta oss tid att njuta av allt det vackra vi skapat. Därför beställde vi husbilen så vi får den lagom till nästa sommar! Längtar redan och det är lite det som är poängen. Att njuta av det man åstadkommit och längta till något vi skall göra i framtiden! Det är väl själva livet! Men vi tog ett väldigt bra beslut för det är verkligen underbart att njuta av allt det vi gjort under det senaste året!

Dukningen redan påbörjad

På semestern kan jag verkligen få pyssla med det som jag ÄLSKAR över allt annat. Göra fint och plocka blommor i oändligt antal buketter och bara få göra det vackert. För mig är det så himla tillfredsställande och det gör mig verkligen glad. Jag älskar att ha vackert runt omkring mig!

Jag känner verkligen att jag är på en bra plats i livet och längtar fortfarande till nya äventyr och utveckling på alla plan. Nu skall vi bara njuta av dagen och stunden! Det är vi faktiskt väldigt bra på! Önskar er en fantastisk fredag och hoppas ni har det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.