Bygget går undan med en väldig fart!


I går satte Stefan upp samtliga gips-plattor i taket så bygget går undan med en väldig fart.. Vet inte hur han hann med allt! Att sätta takgips är ingen enkel sak. Det måste sitta på millimetern rakt för annars blir allsammans snett. Stefan är en mästare på just det. Det är inte för inte jag kallar honom just ”millimetermannen.

Rakt ut här kommer en ny terrass att byggas och när den är klar börjar jobbet med den lilla miniträdgården! Som jag ser fram emot det också!

Takgips på plats i mitt nya matrum

Det blir så himla fint. Varje gång säger jag detta men för varje steg blir det mer och mer verklighet och det känns verkligen som ett riktigt rum nu! Jag är så stolt över oss och det blir så himla fint. Tänk att detta är en del av mitt vackra hem!

Till och med el i taket sitter exakt där dom skall

Här inne skall vi äta många middagar framöver! Det skall eldas i öppna spisen och dörren mot orangeriet skall stå öppen och översikten över min lilla köksträdgård.

Trädgården som skall anläggas

På andra sidan skall jag anlägga min stilfulla trädgård vara. Trädgården skall jag fylla med Buxbom och Silverpäron. Avenbok som ser ut som parasoller och Hortensia i långa rader! Trädgården skall bli som en dröm! Hemlighetsfull trots sin litenhet. Den skall bli vacker och skimmrande! Min egen trädgård där jag kommer vilja vara bara för att beundra den! Den kommer bli som mitt ”inne” fast ”ute”.

Jag längtar vidare och drömmer mig bort i vanlig ordning. Funderar på hur det blev så här vackert eller hur jag lyckades ta mig hit! Det jag vet är att jag älskar allt jag gör!

Att få starta att bygga terrassen har jag längtat efter hur länge som helst. Jag får nog vänta ett tag till men mina drömmar fylls av hur det kommer se ut när det blir färdig. Det är det sista jag har på näthinnan när jag somnar på kvällarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.