Champagne-fredag med drinkmackor


I går åkte vi till Gekås i Ullared på eftermiddagen för att inhandla nya kastruller och stekpanna till vår nya spis. Sedan blev det Champagne-fredag med drinkmackor när vi kom hem.

Champagne-fredag med drinkmackor
Champagne-fredag med drinkmackor

Vi hade förstås inte behövt åka ända dit men det blev en lite rolig tur samtidigt. Vi hittade fina kastruller och en stekpanna från Markus Aujalay. Nu har vi både gasol och induktionshäll i vår husbil. Därför behövde vi uppdatera med nya kastruller och stekpanna som fungerar även på induktionshäll. Denna gång köpte vi ”vanliga” för vi vill inte ha med löstagbara handtag. Enligt oss finns det inga fördelar med det alls. Det hade säkert varit praktiskt om vi hade haft små ytor för förvaring men det har vi inte. Så för dig som skall köpa till ny husbil eller husvagn. Mitt tips är att om du har gott om plats så köp vanliga kastruller och stekpannor.

Vovvarna älskar drinkmackor

Det är alltid kul när han skall sätta i gång och göra drinkmackor för då vet vovvarna precis vad som är i görningen. Dom älskar nämligen drinkmackor lika mycket som oss. Så dom får hela tiden var sin halva när vi äter. Mysigt! Så fort dom ser att Stefan börjar ta fram plåtar och riva ost så är dom som två små ljus som sitter där och väntar tålmodigt.

Vi satt på vår nya terrass och njöt i det vackra vädret. Där är det perfekt temperatur på kvällen med lite silande sol och samtidigt lite svalt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.