Installation av ny spis i husbilen


I torsdags fick vi leveransen av vår nya spis till Husbilen. Nu är installation av ny spis i husbilen klar. Då kanske ni undrar vad vi pysslar med eftersom vi har en helt ny husbil. Vi vill gärna ha en spis med både gasol och el. Detta för att kunna maximera användandet. När vi står på en ställplats med el så vill vi kunna nyttja elen. När vi i stället har en ställplats utan el då använder vi såklart gasol. Att kunna ha fördelen att ha båda är så klart en extra lyx.

Så här ser den ut. Två plattor med gasol och ytterligare en för el. Den är jättefin och kommer passa så bra i vår fina bil.

Installation av ny spis i Husbilen

Praktiskt med både gasol och induktion

Vi gillar att göra fint och praktiskt. Alltid något eller några projekt på gång samtidigt men det är det vi gillar! Vi njuter vi i fulla drag av vår nya husbil och det blev precis så bra som vi hoppats på. Dessutom mycket lättare att göra ren. Nu har vi en perfekt spis och min underbara ugn, båda från Thetford.

Spisen monterad och klar

I går var vi även en sväng på Gekås för att handla nya kastruller för induktionshäll och en ny stekpanna och vi valde nu inte campingvarianter efter som vi har plats och möjlighet att ha helt vanliga kastruller. De andra vi köpt var med avtagbara handtag och vi tycke inte det var bra.

Så nu har vi tagit bort dom kastrullerna vi köpt med avtagbara handtag. Vi tycker inte att det är praktiskt alls. Dessutom har vi gott om plats så detta kommer bli perfekt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.