Champagne och laxbakelser


Fredag betyder att vi planerar lite extra vad vi vill äta. Dukar fint och fixar! Just denna fredag blev det champagne och laxbakelser. Vi har just nu ”snöat in” på laxbakelser så det har blivit just laxbakelser några fredagar i rad! Dom absolut godaste laxbakelser som finns!

Champagne och laxbakelser
Champagne och laxbakelser
Champagne och laxbakelser
Laxbakelser

Drink-mackor

Stefan har för vana att även göra drinkmackor och då vill man inte ha för mycket att äta så därför blir laxbakelser helt enkelt perfekt! Så mysigt att sitta och zippa på sin champagne i orangeriet vid den här årstiden. Här är det som högsommar och vi njuter verkligen av denna underbara plats.

Drinkmackor i orangeriet
Drinkmackor i orangeriet!

Vovvarna är så klart med och Boss är alltid först på plats och väntar på att vi skall starta. Vovvarna älskar nämligen drinkmackor och vi delar lika med dom!

Vi har jobbat både med trädgården och med husbilen. Trädgården behöver sitt på den här tiden på året och jag tycker det ät så rogivande att pyssla i trädgården. I går köpte jag lite extra sommarblommor att plantera ut nu när det fortfarande inte har blivit grönt. Som en liten extra färgklick. Färg blir man glad av.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.