Den här helgen kommer vi fokusera på vårt matrum!


En enda vecka kvar till semestern. I dag regnar det i Göteborg. Nu är det helg och den här helgen kommer vi fokusera på att göra färdigt vårt matrum. Stefan målade foder i går kväll medans jag gjorde i ordning middag för fredagens firande. Om vi kommer så långt som vi planerat så kommer vi starta tapetseringen på söndag. Om jag längtar? Det är bara förnamnet!

Det är den här tapeten i vitt som vi skall sätta som en fond bakom matrumssofforna. På de andra väggarna blir de en vit tapet med glitter i.

Vi fokuserar på vårt matrum i helgen och denna tapet skall upp som en fond

Investera i nytt tapetserarbord

I dag skall vi åka och köpa ett nytt tapetserarbord. Ett tapetserarbord av den lite mer stadigare sorten. Det vi har är så rangligt och vi har ganska mycket att tapetsera framöver så vi investerar i bra verktyg som kommer vara bra framöver. Vi skall förutom matrum, tapetsera glasgång, walk in closet och vardagrum. Sedan kommer det med all sannolikhet även bli sovrum.

Stefan har även ringt till möbelleverantören för att se om vi kan få möblerna tidigare än den 25 juli. Så nu håller vi bara tummarna för det! Om det inte går så gör det ingenting så länge jag får tapetsera! Älskar dessa tapeter som skall upp! Eller jag älskar alla tapeter som skall upp. Vi gör egentligen om precis överallt och det kommer bli så fint när det är klart. Just nu lever vi lite i röra men ändå inte!

Om vi hinner startar vi med glasgången också

Vi skall även starta med glasgången i helgen förmodligen. Där skall det spacklas, målas och sättas upp foder. Sedan skall det även tapetseras. Vi gör så långt vi hinner och sedan när vi är klara så är det dags för min walk in closet. Vi väntar med den till sist. Men det kommer att påbörjas om någon vecka kanske. Lagom till min semester. Som ni vet har jag redan en walk in closet så det går inte direkt någon nöd på mig så vi tar det viktigaste först. Det som gör att vi får ordning på vårt hem!

I min walk in closet skall jag inreda exakt som jag vill ha. Där skall jag inte snåla på någonting utan det skall inredas praktiskt och fint! Jag kommer välja fina lådor för smycken, skärp och annat som jag vill ha. Ser så fram emot det också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.