I dag är det dags för tapetsering!


Denna helgen har vi hunnit med allt vi ville och faktiskt lite till och nu är det dagen D för tapetsering. Förutom allt annat har jag till och med börjat sy gardiner till matrummet i går kväll. I dag är det dags för tapetsering. Att tapetsera är ett sådant roligt moment! Att få se tapeterna komma på plats är lite som pricken över i.

I dag är det dags för tapetsering
I dag är det dags för tapetsering

Innan tapetsering har det varit mycket jobb

I går kom samtliga foder på plats och redan där blir det en ofantligt stor skillnad. Så fint. Nu börjar det verkligen likna ett riktigt rum. På två veckor ha Stefan spacklat och målat väggar och tak. Lagt golv. Byggt ett platsbyggt skåp för allt mitt porslin med marmorskiva. Kapat foder och fräst samtliga foder så dom får ett likadant utseenede som resterade huset. Sedan grundmålat och målat och nu även satt dom på plats. Det är väldigt snabbt jobbat när man också vet att han gjort en väldigt massa annat och varit ute på jobb.

Alla foder på plats
Samtliga foder på plats

Nytt tapetbord införskaffat

I går var vi i väg och köpte ett nytt tapetbord eftersom det kommer bli en hel del tapetsering den närmaste tiden! Vi ville ha ett stadigt och fint tapetbord med tanke på hur mycket vi skall använda det.

Det blir mycket tapetsering framöver

Vi skall tapetsera vårt matrum, vår glasgång, min walk in closet och vår öppna yta på nedre plan på nästan 70 kvm. Så vi har en hel del ytor att göra i ordning! Ser verkligen fram emot varje litet steg på vägen. Tapeter gör väldigt mycket för helhetsintrycket och nu längtar jag att få se den första våden på plats. Lovar att visa er sedan hur det blir.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.