Designers Guild Höst kollektion 2019 hos Pretty Home


Äntligen får jag lov att presentera filmen med Designers Guild nya höst kollektion för 2019 som nu finns hos Pretty Home. Hösten är den absolut bästa årstiden enligt mig. Den bästa årstiden också när det kommer till att uppdatera sin inredning hemma.

Sensommaren är här, och lider mot sitt slut och man är nästan lite trött på utomhuslivet och längtar lite efter mysiga kvällar med tända ljus. Kanske inte helt och hållet men lite längtar man.

Så vad passar väl då bättre än en liten höstinspiration. Tänk nu på när du tittar på filmen att studera detaljer snarare än alla mönster och tyger, och försök hitta vad du skulle vilja göra hemma hos dig.

Inredningsinspiration kan man inte få för mycket av och är ett är ett sätt att hitta det man sjäv verkligen vill ha. Det är också så klart ett trevligt sätt att starta morgonen.

Designers Guild är absolut bäst i sin klass på mönster och färger, men det väldigt få känner till är att Designers Guild sortiment till största del innehållr enfärgade tyger i olika material. Det är också den främsta anledningen till att jag valt att jobba med Designers Guild. Urvalet är gigantiskt!

Filmen med Designers Guild höstkollektion 2019

Ta nu en första kopp kaffe på morgonen och sätt er ner och njut av höstens härligheter!

Att inreda sitt hem med färger och mönster man älskar gör att man trivs extra bra hemma! Jag har kunder som helst inte vill gå hemifrån. Det är ett av de bästa betyget man kan få som inredare.

När man vill göra något nytt för hösten kan det antingen vara att göra om ett eller flera rum, men det kan också vara så enkelt som att uppdatera med vackra kuddar och plädar. En ny matta att sätta fötterna på. Det är ofta dom små förändringarna som ger det där lilla extra.

Jag hoppas att er tisdag startar på bästa sätt och att ni fick lite inspiration inför hösten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.