En liten rundvandring i mitt hem! 2 kommentarer


Jag tänkte starta dagen med en liten rundvadring i mitt hem. Den här våren och sommaren har jag fått väldigt många nya läsare på min blogg. Något som jag tycker är fantastiskt roligt och så glad att ni vill titta in här då och då! Så STORT TACK från botten av mitt hjärta till alla er som gillar att titta in här! Av det skälet tänkt jag bjuda på en rundvandring.

Det var ett tag sedan jag gjorde det, och med många nya läsare så kan det vara bra att ni vet vad jag pratar om i bland när jag hänvisar till mitt eget hem i bloggen.

Jag är inredare och har jobbet med inredning sedan jag var 27 år. Jag älskar färg och mönster, men som inredare inreder jag i många olika stilar. Mitt hem är dock min borg, och där inreder jag med det som mitt hjärta älskar. Precis det jag pratar om med mina kunder!

Jag älskar blommor och en sak som jag alltid tipsar om är att inreda med blommor. På en av bilderna så visar jag hur jag brukar pynta med blommor när jag har fest. Förutom att ha blommor på borden då förstås. Finns inget vackrare sätt!

Nedre plan hos Pretty Home Blog

Men låt oss börja med huset. Jag bor i ett funkshus med cederträ och flyttade hit 2007, och hade bestämt mig för att bo här i max 2 år. I maj 2019 hade jag bott här i 12 år! 10 år längre än jag tänkt. Men det är helt och hållet beroende på att jag trivs så himla bra här!

Min nedervåning består av ett enda öppet rum med vardagsrum, matrum och kök i ett enda stort öppet rum. Jag älskar det!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC056291-1024x683.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC05605-1024x683.jpg

Det är här jag lever och bor. Dukar mitt bord. Lagar all mat och bakar alla kakor. Jag verkligen älskar mitt hem!

Drapperier och gardiner förgyller mitt hem. Här nedan så ser ni ett drapperi i lila som sitter vi min entrédörr och ett rosa som som är mot ett fönster mot entrén. Där ser ni också dom vackra blommorna på sidenband.

Porslin ligger mig extremt varmt om hjärtat och jag ljuger inte om jag säger att jag har så 1000-tals delar. Här nedan ser ni en av alla sektioner porslin jag har! Jag använder mitt porslin till vardags och jag ÄLSKAR det!

Jag har porslinet på glashyllor med belysning. En extra mysigt detalj särskilt på den mörka delen av året! Självklart är det porslin med färg och mönster!

Denna bilden ville jag bara visa min andra vackra soffa på nedervåningen! Här ser ni också hur jag enkelt har satt några ekblad i en vas! Det är ofta så jag arrangerar med blommor och blad hemma!

Övervåningen hemma hos Pretty Home Blog

I mitt allrum på övervåningen har vi ett TV-rum och en schäslonghörna där man kan koppla av, läsa en bok eller tidning om man vill ha lite lugn och ro. Ni ser var trappan kommer upp med glasräcken. Det mesta har vi ändrat på sedan vi flytade in.

Mitt sovrum är min oaas och ser ut så här. Sovrummet är det rum som står näst på tur att göras om. Jag har redan planerat hur jag vill ha det. Det är dock väldigt vackert nu också!

Den här bilden har ni sett i min blogg som är en del av min ”header! Det är ingen hemlighet att jag älskar kuddar. Sovrummet har många svarta detaljer.

På övervåningen finns också ett kontor. Det skulle kunnat vara lite större, men just nu har vi fått in två skrivbord så vi har var sitt. Det är ofta här eller på nedervåningen jag sitter och skriver, och laddar upp bilder till min blogg.

På övervåningen finns även ytterligare ett badrum med två handfat, dusch och toalett och ett löpband!

Min walk-in-closet ryms även den på övervåningen. Just nu håller vi på med en utbyggnad av vårt hus i två plan. Där det övre planet så småningom skall bli min nya större walk-in-closet. Tro mig, jag behöver det! Ser så fram emot det!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_8107-1024x685.jpg

Jag är pedant och gillar när saker är färgsorterade och ligger i vackra rader! Allt skall ha sin plats. Då trivs jag!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_7530-1024x685.jpg

Detta var en liten rundvandring hos mig. Självklart finns massor av mer hörnor och detaljer och rum att visa. Men tanken var att ni skulle få en liten överblick hur jag bor!

Önskar er en underbar fortsatt dag!!!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “En liten rundvandring i mitt hem!