Mitt showroom som vi byggt själva!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Nu när jag ändå är inne på att visa hur jag har det. Så tänkte jag även visa vårt showroom. När jag beslöt att ”sadla om” och satsa på lite andra delar av min verksamhet så beslöt vi att bygga ett eget showroom.

Tidigare hade vi en butik på Södra Vägen 63 i Göteborg på 350 kvm, precis mitt emot Universeum. I samband med att det blev tal om att Göteborgs Kommun skulle börja gräva för Västlänken i Göteborg insåg jag snabbt att det var nödvändigt att flytta på sig innan de kom så långt. Därför sålde jag lokalen och beslöt att bygga ett eget showroom.

I dag har jag så otroligt tackam för det snabba beslutet jag tog. Det har visat sig att i just det området är det i dag total kaos och många har fått lägg ner som inte agerade där och då. Att agera snabbt i sådana situatoner är i bland avgörande och det är en företagares vardag, att hela tiden ta beslut framåt. Så idag är jag väldigt glad att vi har vår verksamhet här i stället, något som blev fantastiskt bra.

Under den här tidsperioden så såg jag plötsligt detta hus framför mig en dag när jag åkte hemifrån till vår butik. Jag bara såg det ligga där (en designers vardag) och beslöt att rita och bygga, och på den vägen är det! Det är en av dom saker jag gjort som förändrat min verksamhet och mitt sätt att leva totalt. Det är jag väldigt glad över idag. I bland driver förändringar till att man gör ett omtag, och detta blev en väldigt lyckad sådan.

I dag har vi inte öppet 6 dagar i veckan, utan vi jobbar med få öppettider och bokade möten. Stefan jobbar med sina delar i sitt företag och jag med mina. Det kunde faktiskt inte ha blivit så mycket bätte.

Här har vi samtliga kollektioner av Designers Guild, Ralph Lauren, Christian Lacroix och William Yeoward. Även från andra designers och självklart ett antal andra leverantörer av möbler och inredningsdetaljer. Vi har även en webshop som ni hittar här www.prettyhome.se

Stefan jobbar även men eldstäder och här nedan ser ni en av de frihängande spisarna från Franska Focus. Har ritar in, monterar och driftsätter. Så han gör samtliga steg för dom som är intresserad av öppna spisar eller eldstäder som han föredrar att kalla det!

Nu har dessutom den nya höstkollektionen från Designers Guild kommit och snart är det dags att byta ut lite kuddar, mattor och accessoarer.

Det var en liten inblick i hur jag har det och hur det ser ut hos mig. Ni är självklart välkomna om ni vill titta på tapeter, tyger eller accessoarer. Ni kan även boka tid hos oss. Det är så vi jobbar idag och ni kan maila oss på [email protected] eller slå oss en signal på 031-188300.

Önskar er en fin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.