I dag har jag varit hos frisören! 7 kommentarer


I dag har jag varit och klippt mitt hår. Detta är första gången i mitt liv som en frisör faktiskt klippt en fin frisyr på mig. Känner mig så himla nöjd! Döm själva! Det har aldrig hänt att jag gått från frisören och känt mig riktigt nöjd också med stylingen.

Frisyren är utan en enda tupering eller lock. Det har aldrig hänt någonsin kan jag säga! Ovanligt för att vara mig. Rolig känsla att kunan ha det rakt och det känns att jag har hår!!!! De känns tjockt och fint!

Jag har haft hårförlängingnar i väldigt många år, men för snart två år sedan så pressade min dåvarande frisör in massor av fästen allra längst ner i mitt hår trots att jag sagt till henne så många gånger att hon inte kunde göra det. Den gången gick mitt hår av ända nere vid hårbotten! Detta trots alla åtskilliga gånger jag bett henne att inte göra just det. Behöver jag säga att det var mitt absolut sista besök där. Hur som helst. Det var då och är nu tack och lov historia.

Det har tagit mig totalt 2 år att få håret att växa ut i bak. Jag har haft ett stort ”hål i bak” där håret gick av, och jag har låtit håret växa ut ordentigt, och under tiden inte sett klok ut. Nu struntade jag i det, utan jag fokuserade på att det skulle bli fint. Nu var första gången jag klippte en frisyr!

Bildkvaliteten är kanske inte den bästa och jag har inget smink mer än lite kajal, men ni får i alla fall se före- och efter bilder. Tog första bilden precis innan jag gick ner till frisören.

…och denna bild tog jag direkt när jag kom därifrån!

Mitt hår känns tjockt följsamt och ljuvligt. Jag har faktist aldrig känt att mitt hår varit så fint! Vad tycker ni om min nya frisyr?


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “I dag har jag varit hos frisören!