Dukat bord på påskafton!


I går hade jag en sådan där dag när jag pysslade med alla mina växter och sedan fixade vi mat till påskbordet tillsammans. Det blev självklart ett dukat bord på påskafton i vårt vackra matrum.

Jag gjorde laxpajer i portionsform. Det blev även en Janssons Frestelese och det receptet hittar ni HÄR om ni vill ha. Sedan blev det sill! Vi stekte också köttbullar och korv, men den här gågen tog vi en kryddstark korv i stället för prinskorv. Vovvarna fick så klart ta del av godsakerna! Just nu sitter jag på betongbänken i vårt matrum och skriver och jag har en hund på varje sida som sover gott! Så ser mina morgnar ut för det mesta!

Dukat bord på påskafton!
Dukat bord på påskafton!

Vi älskar verkligen vår utbyggnad med vårt nya matrum. Vi använder det dagligen och vi sitter alltid här och äter våra måltider! Det har verkigen blivit perfekt! Dels när vi är själva men också när vi har gäster! Att det finns utrymme för alla! Vi har ljus från tre håll. Dels dom stora öppningsbara fönsterpartierna men också ett fönster på långsidan som släpper in vacket ljus.

Hundarna älskar att vara här och dom gillar att sitta på bänken på renskinnen och lägger sig gärna där och sover!

Mina två små ”ljus” som sitter fint och väntar på sina tallrikar med köttbullar och korvar!

Laxpajerna äter vi som förrätt. Så fantastiskt goda och perfekta att servera som portionspajer och servera en till varje gäst!

Laxpaj i portionsform

Jag hoppas ni haft en underbar Påsk. Vi blev så mätta i går att vi inte orkade äta någon middag! Önskar er en härlig Påskdag. För min del blir det fokus på växter och trädgård.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.