En Ballerina har fått flytta in i vår trädgård


Nu skall jag visa er något helt fantastiskt. En Ballerina har fått flytta in i vår trädgård. Jag och Stefan var på Eklaholm i torsdags. Ni vet det där TV-programmet med Karl-Fredrik. Det första jag fick se var en helt underbar ballerina som bara stod där framför mig. Ballerinan är tillverkad i gjutet stål så den väger en hel del och är ca 1,20 meter hög och är helt magisk!

En Ballerina har fått flytta in i vår trädgård
En Ballerina har fått flytta in i vår trädgård

Jag bara ville ha den! Stefan kontrollerade längd och möjlighet att få den emballerad på ett sätt så att vi kunde ta med den i husbilen. Den är så vacker. Vi bestämde för att köpa den eftersom färden skulle gå hem samma dag då vi inväntade en annan leverans på eftermiddagen.

Det perfekta stället

Vi hittade det perfekta stället för ballerinan på vår terrass bakom huset. Ballerinan fick en plats i ett stenparti mellan våra terrasser och eftersom jag har skadat mig i handen, så fixade Stefan med stenar och en rabatt för att allt skulle bli perfekt. Efter att ha funnit den perfekta platsen så åkte vi och inhandlade blommor.

Blommor runt ballerinan

Blommor som jag valde var Trädgårdsnävan Rozanne. Den tycker om sol och den blir lite lagom hög för att se ballerinan dansa i blommor. Det är också en återkommande blomma i min trädgård i lila-blå som jag älskar. Vi ställde den med ansiktet mot orangeriet så att det blir vackert från flera håll på vår terrass. Ballerinan är väldigt vacker bakifrån och sedan får man även en ”framsida” från vår terrass vid matrummet.

En Ballerina har fått flytta in i vår trädgård
En Ballerina har fått flytta in i vår trädgård

Det blev precis så fantastiskt som vi hade tänkt, och som extra bonus så kom våra stolar vi beställt för två olika grupper på vår terrass på vår baksida! Det visste vi inte när vi åkte att en Ballerina skulle få flytta in i vår trädgård.

Jag skall visa er i ett senare inlägg hur det blev när vi fått våra nya stolar på plats. Nu skall blommorna få växa till sig och jag vet att det kommer bli magiskt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.