Blogg uppehåll på grund av skada!


Några dagar utan blogg. Råkade så klart trilla när jag var på hundpromenad och landade på höger hand och böjde samtliga fingrar bakåt med min vikt ovanpå. Det gjorde så fruktansvärt ont och dom kom rusande från alla håll och lade en filt på mig och en kudde under huvudet. Jag kunde först inte prata så ont gjorde det. Efter en stund kunde jag ta mig upp och vi gick hem till husbilen. Där fick jag smärtstillande men innan det lagt sig så var det inte roligt. Så jag har inte kunnat blogga eller göra något annat på ett par dagar så det fick bli ett blogg uppehåll på grund av skada!

Blogg uppehåll på grund av skada!

Jag är högerhänt och naturligtvis var det den handen jag skadade!

Min friska hand

Det resulterade i ett förmodligen brutet lillfinger och en uppsvullen hand. Så blogg har inte varit en syssla jag kunnat göra alls på några dagar.

Första kvällen hade jag ont i alla fingrar men nu har det visat sig att lillfingret tog mest stryk men kan inte göra mycket med höger hand. Handen är svullen till dubbel storlek och jag får äta smärtstillande. Vi har dock haft roligt ändå eftersom jag har Stefan vid min sida som hjälper mig med allt. Det kommer nya inlägg vad vi hittade på! Jag är som ni vet en viking, så detta skall också passera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.