Tredje bästa ställplatsen för husbilar i Sverige!


Nu har vi varit på tredje bästa ställplatsen för husbilar i Sverige enligt husbil.se och vi kan bara hålla med att det verkligen är en perfekt ställplats i många avseenden. Nämligen Lundåkra Hamnen ställplats i Landskrona.

Tredje bästa ställplatsen för husbilar i Sverige!
Tredje bästa ställplatsen för husbilar i Sverige!

Vägen dit känns kanske inte som om det kommer bli ett fint ställe, men skenet bedrar! Ingen platsbokning så man måste åka dit för att se om det finns plats.

Perfekt utsikt med hela havet framför oss. Det fanns plats för drygt 80 husbilar med el. Platserna är bara avsedda för husbil så husvagnar får inte lov att stå där. En stor grind som låstes 23:00 på kvällen och öppnades igen kl 07:00. Där patrullerar också säkerhetsföretag 3 ggr per natt.

Superfräscha toaletter. Betalning görs på plats i betalautomat och man kan inte boka i förväg vilket är perfekt tycker vi!

Man kunde se Turning Torso och Öresundsbron. Fanns till och med en liten sandstrand. Priset per natt var 225 kr, och då kan man tömma gråvatten och toa och det ingår i priset. Finns toalett och flera restauranger i hamnen. Kan faktiskt inte vara bättre och till ett väldigt bra pris! Hit kommer vi komma tillbaka många gånger!

Vi startade på Ugglarp

Det var i tisdags kväll vi tog husbilen utan mål. Först hamnade vi mellan Falkenberg och Halmstad. Det var tack vare att dom inte hade plats i Falkenberg som vi hittade denna underbara plats, läs HÄR, som också var en helt fantastiskt camping som vi definitivt kommer åka till många gånger.

Det är perfekt att hitta bra ställen man kan åka till när man är på väg och inte behöver planera så mycket. Vi gillar äventyret på vägen! På kvällen blev det hamburgare och pommes som vi tillagade i husbilen! Perfekt kväll!

Hamburgare och pommes i husbilen

Vi njuter av vår husbile och ser fram emot många nya äventyr!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.