Nu är vi på Ugglarp Camping!


Nu är vi på Ugglarp Camping! Ugglarp Camping ligger precis vid havet mellan Falkenberg och Halmstad. Vi hamnade här då det inte fanns någon plats i Falkenberg, men vilken tur vi hade. Annars hade vi inte upptäckt denna pärla. Det ligger avskilt precis vid havet och alla har havsutsikt. Det har blåst en del och då är det väldigt mäktig utsikt med vågorna på havet.

Nu är vi på Ugglarp Camping!
Nu är vi på Ugglarp Camping!

En natt kostade 540 kr och det är lite dyrt men många populära campingar i just Halland som ligger vid havet har generellt ett högre pris. Vi tyckte det var värt pengarna för denna fina camping.

I går kväll fixade Stefan drinkmackor och vi drack champagne för att fira veckan! Vi har det så himla mysigt och vovvarna stormtrivs!

Campingen har rymliga platser och det känns härligt om man har hund och måste ta lite promenader i detta vackra landskap. Här trivs vi verkligen och detta är en pärla som vi kommer besöka många gånger.

I morse när jag vaknade så satte sig Fonzen och stack ut sin lilla nos mellan gardinerna och satt där och tittade på havets vågor. Så himla mysigt!

Utsikten från vår plats var magiskt och den var den som Fonzen satt och tittade på i morse.

Utsikten från vår plats var magiskt och den var den som Fonzen satt och tittade på i morse.
Utsikten från vår husbil

Vi har gått en långpromenad utmed havet med vovvarna. Dom är supernöjda. Det blev dock inget bad i dag. Vackrare ställe får man faktiskt leta efter. Jag skulle kunna tänkta mig att stanna men vi har en liten plan så vi kommer tillbaka!

Jag har varit på campingens toalett och varit och diskat och dom får 5 stjärnor av mig. Bra utrustat. Väldigt fräscht överallt! Detta blir definitivt ett stället som vi vill återvända till.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.