Mina drömstolar är här!


I fredags styrde vi kosan hemåt eftersom vi inväntade en leverans av nya stolar. Stolarna heter Forest och är nog dom vackraste stolarna jag vet. Så äntligen är mina drömstolar här! Tidigare hade vi tänkt ha ett antal i vårt matrum, men sedan ändrade vi oss och tog betongbänkar och bord som blev ännu coolare.

Mina drömstolar är här!
Mina drömstolar är här!

Nu när det var dags att uppdatera en hörna ute på vår terrass med två stolar då dom ”gjort sitt” efter många år blev valet enkelt.

Forest den vackraste stol jag vet

Valet att köpa två stycken Forest var självklart och vi bestämde oss för ytterligare två. De andra två har nu fått sin plats utanför vårt nya matrum då vi har terrass på båda sidor. Vi åkte även i väg och köpte ett nytt större Cane-Line bord till den gruppen utanför vårt matrum och det blev helt perfekt. Till gruppen där vi ersatte två stolar har vi redan ett jättefin bord från Byarum i gjuten aluminium som vi haft sedan vi köpte huset och det är fortfarande lika fint.

Våra nya hörnor blev så himla fina! Nu har vi små sittplatser på flera ställen och det är bara att välja var man vill ta sin kopp kaffe. Om man vill ha sol eller skugga. Så mysigt att blicka ut över vår lilla mini-köksträdgård! Det är så himla roligt att hela tiden planera och göra fint. Sittplatser kan man aldrig få nog av.

Fredagsmys i nya hörnan

Det blev också här vi intog fredagschampagne sittandes i våra nya stolar och bord och blickade ut över vår underbara ballerina.

Så himla vackert och vi är så nöjda med resultatet! Dessa stolar är också så bekväma att sitta i vilket så klart är en väldigt viktigt aspekt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.