En första tur med husbilen till Skrufs Glasbruk


Nu har vi gjort en första tur med husbilen till Skrufs Glasbruk. Så himla roligt. Det blev till ett ställe jag länge önskat åka. Det är säkert 22 år sedan jag var där och då köpte jag något alldeles speciellt. Vi styrde nämligen vår nya husbil mot Skrufs Glasbruk. Även denna gång hade jag något i tanken jag gärna ville ha.

En första tur med husbilen till Skrufs Glasbruk
En första tur med husbilen till Skrufs Glasbruk

När vi gjorde vår utbyggnad av vårt hus så har vi gjort det ena rummet till ett stort matrum med plats för 14 personer. Det jag önskat mig länge är vasen från Skrufs Glasbruk som heter Kolonn. Jag önskade mig den stora vasen som skulle passa så bra på vårt jättelånga matsalsbord i betong som är 3,60 meter långt. Vasen är den största i serien och är formgiven av Carina Seth Andersson. Vasen skapades till nyöppningen av Nationalmuseum i oktober 2018.

Nu skall den äntligen få pryda mitt matsalsbord och jag som älskar blommor kan se en enorm bukett med lupiner i den inom snar framtid!

Kolonn finns i tre storlekar, stor, mellan och liten. Här nedan ser ni mellan.

Den lilla vasen köpte jag 2 stycken av. Ser fram emot att få sätta blommor i dessa underbara vaser. Nu är jag i vas-himlen.

Vasen är handblåst vilket gör varje vas unik. Vasen finns i tre olika storlekar. Jag har en stor och två små och de skall alla få pryda mitt matbord! Jag hade så klart kunnat köpa den i Göteborg men jag ville köpta den på glasbruket som har tillverkat den annars ville jag inte ha den! Sån är jag! Nu blev det äntligen verkligehet och dessutom i vår fina husbil.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.