Underbara fredag med fredagsmys!


Hoppas ni har haft en fin vecka! Äntligen är underbara fredag med fredagsmys här. Denna fredagen skiljer sig inte mycket från andra fredagar hemma hos oss. Vi planerar alltid för lite fredagsmys. Vi har som tradition att fira veckans händelser och saken är den att det händer alltid något spännande. Denna fredagen är inget undantag.

Underbara fredag med fredagsmys!
Underbara fredag med fredagsmys!

Det blev dukning med mitt favoritporslin från Designers Guild. Jag älskar verkligen porslinet i lila, blått och grönt! Önskar att dom började tillverka porslin igen. Jag hade köpt allt!

Tyger till husbilen beställda

I dag har jag beställt lite tyger till husbilen. Det skall bli nya gardiner och två drapperier! Det kommer bli superfint och jag kommer så klart visa framöver. Först måste jag få tygerna. Det behöver också firas på fredagsmys så klart!

Vi har även fått en jättefin utespis/ grill leveread. Vi skall provelda i den i kväll så jag får visa i morgon. Den är helt underbar! Kommer värma många sommarkvällar är jag helt säker på.

I dag är det lite kyligt här i Göteborg så vi beslöt att äta i vårt fina matrum och tända en brasa! Man får det inte mysigare än man gör sig helt enkelt! Jag önskar er en underbar helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.