En karamell skall inredas som blir min walk-in-closet


Nu börjar det bli dags att tänka på inredningen till min egen walk-in-closet. Min nuvarande walk-in-closet inredde jag i ek och svart/vitt och nu kommer vi till motsatsen. Denna gång skall en karamell inredas som blir min walk-in-closet. Det skall var rosa och cobaltblått i kombination med andra färger. Hela mitt hem består av färg och min gamla walk-in-closet var ett försök att inreda i mer neutralt. Men nu återgår jag till min dröm.

Garderoberna skall vara helt öppna och jag skall tapetsera ryggarna på själva garderoberna. Många av lådorna skall vara i glas och jag skall inreda med IKEA´s pax i vitt. Jag har många detaljer klart för mig men skall visa er på resans gång. Det skall vara som en Pandora´s ask.

Kuddar till matrumet

Att leta detaljer är nog en av de absolut roligaste saker jag vet! Jag har bestämt att alla galjar skall vara trådgaljar i vitt från IKEA så att dom inte bygger så mycket i garderoben och så att annat kan sticka ut.

Det kommer bli insatslådor för alla mina skärp, glasögon, smycken. Även BH:ar tror jag skall få en insatslåda så dom ligger fint i ordning

Jag kommer ha gardinlängder i olika färger som jag kan dra för fönstren i fall jag vill ha rummet utan insyn.

Avseende tapeterna har jag inte gjort mitt slutliga val på ännu, jag har några som jag väljer mellan.

Mina vackra guldspeglar kommer jag troligen ha på väggen har jag kommit fram till just nu men det kan naturligtvis ändras.

Förvaring av väskor

Alla mina väskor måste få en plats och jag har ännu inte bestämt om jag skall ha en hel vägg med mina väskor hängande eller om jag på något sätt skall integrera dom i garderoberna. Vi får se vad det blir lite längre fram när jag kommit så långt. Just nu är inte ens golvet lagt!

Ett sidebord skall stå vid fönstret med böcker och blommor! Här nedan ser ni blommor som är fastsatta på sidenband jag rivit av ett tyg. Det är sådant jag längtar efter att göra just nu! Galna detaljer som kanske inte håller en evighet men är roliga detaljer. Jag gjorde dessa inför min födelsedag när jag skulle ha 80 personer totoalt hemma och hängde i ett fönster.

Lampskärmar med fransar

Det måste finnas ett bra sätt att kunna fota i rummet så att det blir bra. Belysning har jag inte riktigt tänkt på ännu men det blir en kombination av spotlights och en takkrona som jag köpt på loppis och håller på att renovera tillsammans med mina lampetter. Även kronan skall ha lampskärmar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC01193-1024x685.jpg

Lampskärmar med lite olika tyger och olika band längst ner!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC02237lampskärm-svartvit1.jpg

Nu kanske jag skall ta er tillbaka till verkligheten. Så här ser det ut just nu. Skorstenen skall byggs in med gips. Golv skall isoleras, och värmegolvläggas för att sedan avslutas med parkett! Sedan skall väggar och tak spacklas och målas. Alltså en bra bit kvar!

Walk-in-closet

Alla väggar är helt inklädda i gips. Golvet finns inte ännu utan skall läggas värmeslingor och parkett! Sedan börjar härligheten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.