Ett vattenburet värmesystem skall installeras!


Nu startar verkligen fas två med vår utbyggnad och det betyder att vi på allvar startar på insidan. Ett vattenburet värmesystem skall installeras i min walk-in-closet. Innan vi kommer så långt att vi kan börja med inredningen så måste rummen färdigställas med allt vad det innebär.

Vattenburen värme i hela huset

När vi gjöt plattan till utbyggnaden så lade vi vattenburen värme i plattan. På våning två så har vi bestämt att även där koppla på vättenburen värme. Därför har vi gjort plats för ett skåp som skall innehålla denna lilla nätta konstruktion!

Vattenburet värmesystem

Man kan säga att det fungerar om ett element man man slipper helt enkelt elementet i rummet. Det hade gjort det fult och tråkigt i detta rum så därför valde vi vattenburen värme. Vi har vattenburen värme i resterande del av huset så det är ”bara” att koppla på till övriga! Detta sitter redan i ett skåp som ni ser på bilden och vi har redan gjort plats för detta.

På den väggen där det infällda skåpet kommer att sitta så kommer jag troligen ha tavelhyllor så det kommer inte störa alls! Allting är planerat i minsta detalj.

Nu skall först bara alla plattor med utfrästa slingor för själva slingorna läggas på golven. Sedan skall parkett läggas ovanpå, enkelt beskrivet. Som ni säkert förstår är det lite mer jobb än så med detta! Men så härligt att vi nu är i gång med insidan!

Rom byggdes inte på en dag. Men vi är på väldigt god väg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.