Inomhusträning


Den senaste veckan har inomhus träning fått bli min dagliga dos. Jag har de senaste två dagarna delat upp min träning så jag nyttjar mitt eget löpband. Den här årstiden när det är svårt att motivera sig att gå ut när det verkligen öser ner på tvären då är det verkligen toppen att ha sitt eget löpband.

Annars tycker jag att det är skönast att komma ut, men just när det öser ner då kan det vara svårt att få sig själv att gå ut när det både är kallt och regnigt. Har man då sitt eget löpband så kommer man inte undan!

I går lade jag upp min träning med 45 minuter powerwalk på löpbandet på morgonen och 30 minuter på kvällen. Sedan tog jag hundpromenaderna dagtid i solen som äntligen tittade fram just i går.

Rutinerna ser annorlunda ut när man jobbar hemifrån. Innan åkte jag alltid till gymmet på vägen hem, men nu är jag inte på väg hem!

Hur som helst så det jag vill förmedla är att det är inte enkelt, och man får ändra sin träning lite efter dagens förutsättningar. Det viktigaste är att man tränar, inte exakt vad man gör eller att rutinen blir exakt samma som man planerat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.