Exteriöra detaljer som kommer på plats! 2 kommentarer


Även om vi är färdiga med utbyggnaden exteriört är det ändå några exteriöra detaljer som kommer på plats nu. Vi adderade plåtar på balkongerna och det blev så bra och så snyggt att vi beslutade att även göra det på den nybyggda terrassen på framsidan för att dölja bjälklag. Här ser ni en bild när Stefan är på väg att färdigställa ena sidan och där plåtarna bara sitter på halva ytan. Här ser man verkligen skillnaden!

Plåt för att dölja bjälklag

Det blir så fantastiskt snygg! I dag är det riktigt kallt ute men det verkar inte vara något som hindrar Stefan! Så här ser det ut när det är klart!

Exteriöra detaljer på terrassen klar

Hur det såg ut innan på balkongen

Måste även visa er hur det såg ut innan på den balkongen som redan fanns på huset. Här nedan ser ni en sommarbild. Sedan ser ni på bilden efter att Stefan tagit bort plattorna och satt plåt istället. Nu förstår ni säkert varför vi bestämde oss för att göra så här. Dessutom blir det enhetligt och snygg och ser mycker proffsigare ut. En sådan otroligt stor skillnad exteriört

Tänk att en sådan liten detalj kan göra så stor skillnad!! ”The devil in the details” som man säger!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Balkong-med-aluplat-1-e1606195235928-768x1024.jpg

Så här ser det ut på vår nybyggda balkong utanför min walk-in-closet. Visst är det snyggt!

Så lite händer det med bygget fast jullovet rent officiellt inte är avslutat ännu. I morgon börjar arbetsveckan på allvar igen! I alla fall för Stefan för min egen del har jag jobbat alla mellandagar mellan jul och nyår!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Exteriöra detaljer som kommer på plats!