Träningsuppföljning för den senaste veckan!


Måndag morgon är dagen för träningsuppföljning för den senaste veckan. Jag har min invägning och mätning varje måndag morgon och därför passar träningsuppföljning bra på just måndagar för mig.

Kände mig konstig och blev orolig för Covid-19

Förra veckan inträffade något märkligt, jag kände mig ”konstig” på torsdag när jag vaknade och beslöt att därför inte träna. Hade huvudvärk redan när jag vaknade på fredag och bestämde mig för att vila för att säkerställa att jag inte fått Covid-19. Det visade sig nog bara en tillfällig svacka, men i dessa tider är jag lite extra försiktig! Jag vill inte träna och ta ut mig i fall det skulle visa sig att jag fått Covid-19 så vill jag inte försvaga mig genom att köra slut på mina depåer. Så jag har vilat tors-sön. Ett sådan beslut hade jag aldrig tagit under normala omständigheter, men just nu är det inte normala omständigheter som gäller!

Hur har ni gjort när ni har känt er lite krassliga!? Har ni tränat på som vanligt?

Dock gick invägningen bra ändå. Om man nu anser att ”stå still” är bra och det gör jag i detta läge. Jag har gått ner 6,5 centimeter, men jag ser detta som en mellanvecka med tanke på ovan. I bland får man helt enkelt inte vara för hård mot sig själv! Att vara frisk är en ynnest och det är det som jag tar med mig från förra veckan att det bara var någon liten förkylningssymptom.

Så nu fortsätter jag att köra på enligt min plan. Man kan inte låta sig nedslås för ett litet nederlag, utan i stället se det positiva. Jag tog det försiktigt för min egen skull och det visade sig bara vara en liten förkylning!

Hoppas ni har mått bra och mår bra! Nu kör vi på igen i oförminskad styrka! I Göteborg öser regnet ner i dag, så vinterkänslan blev kortlivad tyvärr men det är bara att gilla läget!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.