Focus Fireplaces för utomhusbruk!


I dag måste jag visa det senaste tillskottet av öppen spis från Focus Fireplaces för utomhusbruk som vi säljer på Pretty Home. Focus Fireplaces har kommit med en helt ny modell som heter Bubble för utomhusbruk.

Vi på Pretty Home är en av dom i Sverige som säljer och installerar spisar från den franska spistillverkaren som har långt över 60 olika modeller. Titta gärna på vår hemsida HÄR där hittar ni ett urval av alla läckra modeller som finns.

Focus Fireplaces för utomhusbruk!

The Bubble är en modern vedeldad spis för utomhusbruk

Bubble är en modern vedeldad spis som ger sin eleganta orginalitet till alla utomhusutrymmen. Den öppna elden blir en perfekt mittpunkt för att förlänga sommarnätter eller kyliga höstkvällar. Den vedeldade spisens enkelhet och sofistikering är ett kännetecken för Focus design. Dess prestanda gör Bubble lämplig för ett brett utbud av exteriöra miljöer. The Bubble passar både i trädgårdar, på takterrasser och uteplatser.

Den öppna spisen har en diameter på 700 mm och spisen är utrustad med två bakre länkhjul så att den enkelt kan flyttas på en plan yta. Modellens rostskyddsfinish är designad för att klara utomhusförhållanden så att den behåller sitt iögonfallande utseende under årstiderna.

Bubble är verkligen en cool feature på vilken uteplats eller terrass som helst. Visst är den vacker!?

Focus Fireplaces för utomhusbruk!

Focus grundare

Dominique Imbert som är Focus grundare har designat och skapat nytänkande spismodeller sedan 60-talet. Flera av spisarna har under åren belönats med välrenommerade designpris och utmärkelser. Spisen Gyrofocus blev nominerad till Världens vackraste objekt på Pulchra Design Awards.

Franska Focus finns också representerade på bland annat Guggenheimmuséet i New York och Moderna Muséet i Stockholm. Utöver en ständigt pågående produktutveckling skapas det hela tiden nya spännande modeller. Ergofocus är den spis som finns i vårt showroom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.