Förbereda lite juldekorationer


Nu är det redan november och det börjar bli dags för att lite smått förbereda lite juldekorationer inför advent och jul! Jag brukar försöka leta efter roliga texter eller bokstäver i trä som man sedan kan tapetsera med fina tapeter. Denna julinspirerande text ”XMAS” köpte jag för några år sedan och jag tycker fortfarande att den är lika fin! Nu börjar jakten på lite fler liknande som jag kan tapetsera i glada färger!

Tapetsera text eller bokstäver i trä

Jag sparar alltid på tapetbitar som blir över för man vet aldrig vad man kan använda dom till. Detta är ett sådant perfekt litet projekt.

Härom dagen så köpte jag en liten julgran i miniatyr som jag skall göra en liten ”hundgran” av. Jag hade en sådan tidigare men den hade några år på nacken så det var dags att göra en ny.

Kexben inslagna i folie

I granen skall jag binda i små fina hundkex som är formande som hundben. Det finns små påsar från Dogman att köpa. Sedan slår jag in benen ett och ett i helt vanlig folie. Superenkelt efter som folie formar sig runt kexbenet. Sedan klipper små remsor av vanligt presentsnöre och sätter i och knyter en rosett! Köpte även en liten ljusslinga med ledljust. Så det får bli mitt första julpyssel i år.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kexben-med-presentsnore-1024x685.jpg

Nu är det bara att skrida till verket! Vad gör ni för julpyssel!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.