Shoppat nya helt underbara stövlar!


Jag måste bara visa er att jag shoppat nya helt underbara stövlar. Det är självklart att man tycker det som man handlar är snyggt, men den här gången överträffar dom verkligen allt. Dom är så fantastiskt snygga och helt perfekta på alla sätt. Dom är sköna på foten och mjuka att gå med. Stövlarna sitter perfekt på benet och dom har en feminin touch!

Jag har spanat på dom ett tag och kunde inte bestämma mig. Men i samma ögonblick jag provade dom så visste jag att jag måste ha stövlarna! Bland det snyggaste jag sett och otroligt välgjorda underbara stövlar från Portugal. Ett riktigt hantverk.

Shoppat nya stövlar
Shoppat nya helt underbara stövlar

Perfekt höjd på klacken!

Dom har en perfekt höjd på klacken. Lagom för att komma upp lite grand men inte för hög för att det skall vara obehagligt att gå i stövlarna en hel dag. Dessutom med kilklack som är det bästa jag vet och som ger ett perfekt stöd.

Lagom hög kilklack
Perfekt höjd på klacken

Dom sitter också helt perfekt på benet. Tight men ändå inte hårt. Dom är helt enkelt dom bästa och snyggaste stövlarna jag köpt på åratal. Detta har gett mig mersmak så kanske shoppar jag ännu ett par! Vi vår se!

Snyggaste och mest feminina stövlar jag sett på länge

Jag har massor av fina outfits som dom kommer att passa pefekt till. Äntligen ett par riktigt fina stövlar. Förra året köpte jag inga stövlar för jag kunde inte hitta några som jag tyckte var tillräckligt snygga. Det måste betyda att det är ok om jag köpter ytterligare ett par i år!

Nu skall jag noga impregnera stövlarna innan jag börjar använda dom och så skall jag vårda dom så att dom håller över lång tid. Mycket nöjd tjej! Nu skall jag gå in dom lite försiktigt här hemma innan jag börjar använda dom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.