Måndag och ny soffa inköpt!


Måndag och ny soffa inköpt! Soffan har likadant tyg som våra två fåtöljer som vi köpte tidigare i år. Det kommer bli jättefin! Älskar den och vi kanske även skall köpa en puff med ett tyg med ”hundtands-mönster” i jätteformat! Vi får se hur det blir. Jag skall köpa en mängd kuddar i fina färger att lägga i den nya soffan och jag har redan börjat planera vilka!

Här nedan ser ni hur soffan ser ut. Det har ett fårskinnsliknande tyg men det är alltså ett tyg som är tillverkat för att likna fårskinn! Coolt tycker jag!

Måndag och ny soffa inköpt
Vår fina nya soffa!

Just nu håller jag på att välja ut kuddar som skall få pryda soffan. Nu när jag har en mer neutral soffa så kommer jag gå ”all in” på vackra kuddar med färger! Fast det hade jag gjort oavsett!

I helgen har jag ägnat mig åt mina hundar. Jag har klippt pälsen och badat dom med schampo och balsam. Fönat båda vovvarna och kammat igen. Nu är dom dunderfina och dom älskar när man håller på att fixa med dom. Det är ett litet projekt i sig men det är alltid mysigt att pyssla med vovvarna! Dom gillar att bada båda två! Även om Boss alltid är lite mer tveksam först! Fonzen däremot älskar vatten och vill alltid vara ”först i kön”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.