Leverans av soffa från Stockholm!


I förgår gick jag upp redan klockan 03.30 för jag kunde inte sova. Stefan åkte till Stockholm för att hämta leverans av ny soffa från Stockholm. Så även han steg upp tidigt! Själv jobbade jag jobbade hemifrån för vovvarnas skull. Vid 17-tiden på kvällen var han tillbaka igen efter att ha kört 100 mil fram och tillbaka.

Lite kaos här på bilden nedan. Här nedan ser ni när ena delen av soffan har just kommit innanför dörren och nu skall den monteras i hop.

Leverans av ny soffa
Leverans av ny soffa

Längtar efter att välja ut färgglada kuddar som kommer att bli som underbara ”karameller”. Även en ny matta måste köpas och den skall också väljas färg på. Men har redan tänkt ut konceptet för hur jag vill ha det.

Skälet bakom att vi byter ut en av sofforna för att nu harmonisera med övrig inredning. Den soffan som stått i vårt vardagsrum får nu en annan plats för jag älskar den soffan.

Vi har också börjat att välja ut tapeter som skall sättas upp men vi är inte riktigt klara med våra val ännu. Allting måste hänga ihop så att man upplever nedre våningsplanet som ett enda stort rum för att umgås! Det är så vi planerat vårt hem och nedre plan är även en förlängning av vårt showroom.

Känslan när man stiger in genom dörren

Jag älskar känslan när man stiger in genom vår ytterdörr och ser allt det vackra och ända in i vårt matrum med den underbara tapeten i bakgrunden och en av våra öppna spisar som nu verkligen kommer till sin rätt. Nu har vi också en ny liten grupp framför öppna spisen och det ser så vackert ut när man ser in i matrummet och den harmoni som finns! Efter att ha bott här i snart 15 år så behöver även nedre plan en uppfräschning. Då menar jag så klart inte vårt nybyggda matrum för där är det fantastiskt fint. Utan ytskikt på nedre plan behöver göras om.

Nya fåtöljer till vårt vardagsrum!

Nu börjar också pysslet sakta men säkert inför julen och det första att komma på plats är belysning på utsidan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.