Nästa fynd skall fixas i ordning


Långt innan min walk in closet var klar så letade jag detaljer att ha i mitt fina rum. Ni vet känslan när man inte kan vänta. Jag hittade lite fina gammaldags detaljer för att blanda med allt det nya och fräscha. Jag hittade flera typer av lampetter och här nedan kan ni se ytterligare ett fynd jag gjorde. Detta skall jag nu göra i ordning så dom blir fina. Troligtvis skall dom få sitta på en annan vägg i min walk in closet.

Just dom här lampetterna är snidade i trä och på senare tid har någon kopplat in el och troligtvis kommer jag att ta bort den eller att göra det på ett snyggare sätt. Vi får se vilket det blir. Allt beror på var dom skall sitta någonstans.

Ser ni en liten tass smyga in på vänsterkanten! Min lilla Boss som alltid skall vara med och kontrollera allt jag gör.

Ni kanske undrar vad jag betalade för just dom här två lampetterna. Jag gick ge 60 kr för paret! Jag tycker det är otroligt billigt och så roligt med dessa fynd. Det blir något annat än det man kan köpa i affären. Just lampetter verkar de flesta tycker hör dåtiden till. Så man kan verkligen hitta jättefina.

Så här såg mina fynd för 20 kr paret ut som nu sitter på väggen redan. Dessa har jag gjort om i dag så att jag kan sätta skärmar på. Älskar den gammaldags spegeln med mönster.

Nu skall dom rengöras. Fixas till så att dom blir fina och sedan skall dom få en fin plats i min walk in closet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.