Förberedelser inför husbilsleverans


För snart ett år sedan så beställde vi en helt fabriksny husbil. Först hade vi tänkt beställa en där och då våren 2021. Efter att vi pratat lite om det bestämde vi oss för att först färdigställa vår utbyggnad och samtidigt skulle vi ha något väldigt speciellt att längta till. Nu funderar vi över förberedelser inför husbilsleverans.

Det blev precis så som vi föreställt oss. Nu funderar vi mycket på förberedelser inför husbilsleverans. Att vi längtar extremt mycket efter att få hämta ut vår husbil är ingen överdrift. Vi har beställt en del extrautrustning som skall monteras och en av dom är en ugn med grill! Ett krav jag hade för att jag skall kunna baka och laga mat så som jag vill och önskar.

Husbil Chausson
Förberedelser inför husbilsleverans

Vi försöker också fundera ut om det är något mer vi behöver utöver det vi redan inhandlat. Vi kommer med all säkerhet komma på saker efter hand. Jag är egentligen en ganska bekväm person, men här tänker vi att vi har allt med som vi vill ha för just den turen vi gör. Framför allt kan vovvarna följa med på alla äventyr och det är det som är tanken. Det kommer bli så himla mysigt

Längtar efter första turen.

Jag känner mig jätteexalterad och funderar mest på vad vi skall äta och dricka på vår första tur. Vad skall man har i kylen och i frysen och vad behöver man i skaffeiet! Vad skall jag provbaka första gången. Det skall bli så roligt att ta den första turen. Jag har redan gjort en lista över saker vi vill upptäcka och se

Vad man skall köpa till sin nya husbil

Melamin från Rice
Förberedelser inför husbilsleverans

Vi har redan köpt allt man kan tänka sig, melamin porslin, utegrill, utemöbler som är hopfällbara både stolar, soffor och bord. Sänglinne och kuddar som skall passa i vår underbara husbil. Tillbehör för matlagning med pizza-stenar, stekpannor etc. I helgen var vi på Forsbergs Fritidscenter för att se om vi hittade några fina kastrull-set och en stekpanna för gasolspisen men vi kom fram till att vi köper det när vi fått leveransen så det blir rätt storlek. Jag köpte lite fina gafflar i plast för plockmat i mintgrönt och rosa.

Har ni tips på trevliga turer så skriv gärna en rad till mig i kommentarerna. Det skulle göra mig glad! Alla typer av tips är välkomna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.