Fram till jul så kommer ni få jultips!


Jag har bestämt att försöka ge er lite tips om jul och juldekorationer fram till jul och meningen är att ni skall få de bra ideerna innan det börjar bli stressigt så att ni kan förbereda er på bästa sätt. Den första idén i denna lilla serie är canvastavlan som man gör till en adventskalender som jag postade igår. Ni hittar det inlägget HÄR

Det roliga med ideén är att allt behöver inte vara i rött och vitt, även om man så klart kan göra den i ett väldigt juligt tyg också! Det är helt upp till dig. Jag fäster paketen i snören på baksidan och jag har knutit en knut så att jag sätter häftan så att inte snören kan glida ur sitt fäste!

adventskalender

När man tänker att man skall köpa 24 presenter så känns det lite övermäktigt kanske men det behöver det inte bli om man tänker efter innan i lugn och ro, och det kan även vara saker som man behöver, vantar, strumpor, reflex, magväska, skärp, nagellack, sminkdetaljer, parfym, mobilskal, choklad, godis, tidning, bok, doftljus, prydnadsdetalj, muffinsformar, kakformar, nyckelring, hårband, hårklämmor, hårborste, väska, plånbok, halsduk, träningsprylar, vattenflaska, underkläder, sminkväska, presentkort, upplevelse, biljetter. Man kan helt enkelt köpa saker som man kanske ändå hade behövt köpa fast göra roliga paket av dom.

Jag tänkte att jag skulle fortsätta i denna andan att tipsa er och näst på tur så får väl det bli tips om adventsljusstakar då det står närmast på tur, och jag hoppas jag kan hjälpa att inspirera er med saker man kan göra innan jul, även bakning så klart.

Hoppas ni får en underbar start på er måndag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.