Måndag och låt vågen bli din bästa vän!


Åter måndag! Är tacksam att ha ett jobb som jag aldrig behöver känna att det skall blir jobbigt att gå och jobba efter helgen! Känner mig väldigt tacksam och priviligerad!

Nu är det åter dags att köra träning trots att det är becksvart ute när man kommer hem, trots att man måste klä sig lager på lager och ha vantar på sig för att inte frysa. Gör det bara! Tänk inte utan bara fixa det!

Ni fixar det jag vet det för klarar jag det så klarar ni det! Låt vågen bli din bästa vän. Ditt sätt att se att du ligger inom rimliga gränser som du själv satt upp. Låt vågen bli din vän och ditt verktyg mot en hälsosam framtid. Om du väger dig varje dag så kommer du aldrig igen bli förvånad över din vikt. Du behöve inte oro dig utan det är ditt bästa verktyg för att hålla din vikt som du bestämt.

Jag vet att många kommer tycka att jag hetsar med vikt och våg men det gör jag inte! Vi använder verktyg i vardagen till olika saker och för allt annat är verktyg bra utom de verktyg som gör att man har kontroll på sin vikt.

Kommer nog aldrig förstå varför det skulle var fel att väga sig varje dag. Tänk om någon skulle säga att strunta i att titta på balans- och resultaträkningen. Eller baka utan att mäta upp ingredienserna..alltså i alla andra sammanhang är verktyg bra utom när det kommer till att man skall hålla sin vikt! Undrar vem som hittade på det!?

img_8609

Så vad försöker jag säga! Strunta i vad andra tycker, det är din lycka och välgång det handlar om och om du vill väga dig för att ha kontroll varje dag så gör det. Det tyder inte på något hysteriskt alls det tyder bara på att du gillar att ha kontroll. Jag gillar att ha kontroll!

Hoppas du får en underbar måndag! Puss och Kram!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.