Fredagsfeeling med ny ritning och champagne!


I dag är det verkligen fredagsfeeling med ny ritning och champagne på kylning. Vi skall bara ha en lugn och trevlig kväll i vanlig ordning! En helt vanlig fredag alltså. Sedan tidigare så skall vi fira lite som hänt under veckan. Det är det vi gör på fredagar! Stefan sitter och ritar på den terrass med pergola och odlingslådor som skall byggas på framsidan. Vi har bollat lite fram och tillbaka och nu har vi det! Så kul. Det blir en extra skål för det också.

Nytagna bilder i dag hur det ser ut just nu!

Ritningen innehåller odlingslådor och pergola

Men ritningnen innehåller också sittplats, trappa och en spång som går längs huset.

Fredagsfeelin med ny ritning

Nu har vi kommit fram till hur vi skall göra för att skapa en spång, en trappa, odlingslådor och en sittplats! Dessutom blir det en pergola! Det kommer bli så fantastiskt fint! Allting faller på plats

Ritningen innehåller odlingslådor och pergola

Det kommer bli så härligt att få det färdigt där och jag längtar verkligen att få börja i trädgården och varje dag solen skiner tror jag att jag kan börja. Så går jag ut och inser att det är för kallt ännu! Jag längtar efter metrologisk vår! Jag vill inget hellre än att börja klippa och ansa i min trädgård men det är risk för att jag tar bort det lilla skydd växterna har eftersom det fortfarande är kallt på framför allt nätterna.

Nu har jag dukat lite fint och förberett middagen. Klippte blommor av mina redan blommande petunior och satt i glas. Det är inte meningen att det skall blomma än. Det är bättre att klippa bort blommorna så växter sig plantan kraftigare. Skulle toppat dom innan men hade inte hjärta!

Petunior som jag dragit upp från egna frön

Nu skall vi njuta lite av fredagen och fortsätta planera och äta middag! Önskar er en underbar fortsatt fredag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.