Fredagsmys i orangeriet!


Man kan säga att vi har en egen planering för fredagar. I dag blev det fredagsmys i orangeriet. En dag vi firar veckans händelser och tar oss tid att njuta av livet i största allmänhet. Jag är en väldigt energisk person. Får gjort väldigt mycket på kort tid för att jag tycker det är roligt och tillfredsställande! Men jag tycker också det är väldigt viktigt med reflektion och tänka efter var man befinner sig och var man är på väg! Fredagar bjuder in till en sådan reflektion och samtidigt stanna upp och njuta om så vara för en liten stund.

Fredagsmys i orangeriet!
Fredagsmys i orangeriet!

Denna fredagen dukade jag i orangeriet för att njuta av det underbara vädret som redan känns som sommar! Det är något alldeles speciellt med fredagar. En dag vi verkligen tar oss tid att njuta!

Ljuset i orangeriet en fredagskväll

Vi har en favorit champage och oavsett dom vi provar så är det denna vi alltid återvänder till. Det skall kännas lyxigt att dricka Champagne annars kan det kvitta tycker vi!

Jag började dukningen lite smått vid 18-tiden och det är lite som meditation för mig. Jag älskar att pyssla och göra fint. Så det är verkligen inte för någon annan än mig, Stefan och vovvarna.

Älskar denna plats
Fredagsmys i orangeriet!
Laxbakelser

Vill också visa er att vindruvorna blommoar i orangeriet och det blir massor med vindruvor i år som det ser ut nu. Så härligt.

Hoppas ni får en underbar fredag och ta hand om varandra där ute!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.