Fredagsmys och lite nytt till hemmet


I går kväll så lovade Stefan att göra pasta med räkor till kvällens middag. Pasta med räkor är bland det bästa jag vet. Självklart blev det skålande i champagne eftersom det var fredag då vi alltid gör lite extra mysigt. Så det blev fredagsmys och lite nytt till hemmet som blir roligt att få se på plats när det är klart.

Vovvarna är bänkade på de nya renskinnen

Ny TV till vardagsrummet

I dag har Stefan dessutom varit och köpt en ny lite större TV som vi invigde lite senare på kvällen när vi ätit middag. Vi väntar även på att få vår nya matta levererad. Vi har beställt den till den nya soffan så det skall bli roligt att få den på plats. Mattor gör så otroligt mycket för att få det riktigt ombonat på insidan och just denna delen av året så känns det extra viktigt.

Ny TV
Ny större TV på plats

Vi har tejpat upp på golvet där mattan skall ligga för att få känslan och för att enkelt kunna placera den perfekt när den kommer.

Renskinn till betongbänkarna

I veckan så kompletterade vi också med två stora fina renskinn till betongbänkarna i vårt matrum och det blev väldigt fint. Vovvarna älskar att ligga på renskinnen visade det sig. Så mycket nytt och fint hemma hos oss denna veckan. Det kommer bli en mysig helg att känna in allt och bara ha mysigt.

Nya täcken till hundarna

I veckan har vi också köpt täcken till hundarna. Dels för att dom skall vara varma när det är så kallt ute men också för att dom skall slippa bli så kalla om magen när det är blött ute. Vi köpte även små stickade tröjor i tomterött eftersom dom inte behöver tröjor andra delar av säsongen än just på vintern så blev det fint med jultröjor. Då kan dom ha dom lite varmare tröjorna under och sedan täckena över. Boss blev extra fin i zebramönster men dom skall jag visa senare. Än så länge har jag bara fått Boss på bild!

Önskar er en jättefin helg och mycket adventsmys!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.