Vackra renskinn på betongbänkarna


Jag har köpt två vackra renskinn som jag lagt på betongbänkarna i vårt matrum. Jag köpte egentligen renskinnen till våra korgstolar i orangeriet men det passade så fint med vackra renskinn på betongbänkarna att jag lät dom ligga kvar där så länge.

Vackra renskinn på betongbänkarna
Vackra renskinn på betongbänkarna

Det kom sig så att jag skulle prova att lägga renskinnen längs med på våra bentongbänkar i vårt nya matrum och det blev riktigt fint. Så nu får dom nog vara där ett tag. Vovvarna älskar bänkarna så nu ligger dom och sover på renskinnen. Renskinn är svala när det är varmt och varma när det är kallt.

Blev så perfekt nu inför jul när man vill att det skall vara lite extra fint överallt. Har även beställt en matta till vår nya soffa som förhoppningsvis kommer i dag. Skall bli så myigt att få fint överallt så att det blir mysiga mattor att gå på. Mattor gör verkligen underverk. Men med tanke på snömängd och väderlek så vet jag inte om jag riktigt tror på leverans i dag. Här i Göteborg är det massor av snö. Mer snö än det varit på väldigt många år.

Snön gör att det är så vackert utanför och även träden blir så vackra när grenarna tyngs ner så blir landskapet så otroligt vackert. Skall försöka ta några fina bilder hur det ser ut i vår trädgård.

I dag blir det jobb hemifrån eftersom det är så mycket snö så känns det inte helt naturligt att ta sig till kontoret i det kaos som råder. Här i Göteborg krävs det nämligen inte så mycket snö för att det skall bli kaos då detta är relativt ovanligt. Då är det perfekt att ha möjligheten att jobba hemifrån.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.