Ny vecka och nya utmaningar med omicron


Jag hade precis börjat träna på gym nu men med den nya formen av Covid-19 som kallas Omicrom och allt vad det innebär så har jag åter tagit ett beslut att inte träna på gym. Det blir helt enkelt en Ny vecka och nya utmaningar med omicron. Det känns tråkigt men jag tycker att jag precis som alla andra måste tänka mig för i dessa tider. Jag hade dessutom tänkt börja gå på vissa klasser men det är nu ett ännu sämre alternativ. Att träffa mycket människor och svettas tillsammans i samma rum är inte att tänka på.

Träningsprogram och armhävningsutmaning och plankan
Ny vecka och nya utmaningar med omicron

Så nu sitter jag här och funderar över hur jag skall få till liknande träning utan att gå på gym. Jag tycker att vi alla måste tänka oss för och bidra. Så i kväll skall jag skissa på en ny plan och börja fundera på hur jag kan få till ett litet gym eller motsvarande träning här hemma i stället.

Jag vet av erfarenhet att det alltid blir bättre träning när man går till gymmet där man verkligen kan fokusera på just träning och där det inte finns någonting annat som stör. För mig är det väldigt mycket enklare att fokusera på styrekträningen när man är på gymmet. Men nu måste jag anpassa mig efter dom ramar som finns. Vi måste alla bidra.

Så nu lutar det åt en ny period med någon form av isolering eller åtminstone att försöka undvika folksamlingar. För mig är det självklart att försöka hjäpa till att stoppa detta och det enda sättet är att inte sprida det vidare till andra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.