Frostade glas och nya glas för kaffedrinkar! 2 kommentarer


Jag har köpt nya glas för kaffedrinkar för att pröva om det blir bra! Jag tänkte sockra kanterna på glasen med brunt farinsocker! Så det blev frostade glas och nya glas för kaffedrinkar med farinsocker.

Jag var nämligen tvungen att åka och köpa mer ljus eftersom jag är en storkonsument av ljust ljus. Ljus handlar jag oftast på IKEA. Jag åkte tidigt för att inte var där samtidigt som massor av människor. Fantastiskt, jag var i princip helt ensam. Jag har aldrig sett IKEA så tomt så planeringen av tid var perfekt. Köpte även en liten glasskål med lock som jag skall ha godis i, typ sådant godis som ischoklad som man bara tar fram lite i taget eftersom dom är godast kylskåpskalla.

Så här blev glasen och brunt farinsocker är just redan brunt och eftersom man har det i drinken passar det utmärkt. Recept hittar du HÄR.

Så fina glas har jag gjort! Tycker jag i alla fall! Hur man gör hittar du HÄR

Ett helt entourage av glas till min nyårsafton. Knepet när man sockrar glas är att först bara ta själv ytan på glaskanten men sedan också ytterkanten för så får man med mer socker och det ser så fint ut!

I kväll skall vi spela bingolotto. Vi gör det 1-2 gånger om året och det är vid jul och nyår. Vi vann båda lite pengar dagen innan julafton på uppesittarkvällen, så vi köpte nya lotter tills i dag helt enkelt!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Frostade glas och nya glas för kaffedrinkar!